• منبع: دنیای اقتصاد
  • کد خبر: 386738

جمعیت ایران در سال 1400

دنیای‌ اقتصاد : جمعیت کشور در سال ١٤٠٠، حدود ٨٤ میلیون و ٥٥‌ هزار نفر محاسبه شده است. مرکز آمار ایران، برآورد رسمی از داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های جمعیت در سطح شهرستان، جمعیت کل کشور به تفکیک شهرستان و براساس محدوده جغرافیایی پایان شهریور سال ١٤٠٠ را برای نخستین بار در ایران و مصادف با روز ملی جمعیت منتشر کرد. در این برآورد، جمعیت ٣١ استان و ٤٦٩ شهرستان به تفکیک مرد و زن و شهری و روستایی تهیه شده است.

همچنین تعداد خانوار مربوط به هر شهرستان نیز به تفکیک نقاط شهری و روستایی محاسبه شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است. بعد از سرشماری سال ١٣٩٥، تعداد ٤٠ شهرستان جدید در کشور تصویب شد که برای این شهرستان‌‌‌ها و سایر شهرستان‌‌‌هایی که دچار تغییر تقسیمات کشوری شدند محدوده‌‌‌های جدید به تفکیک مناطق شهری و روستایی بازسازی شده است. براساس نتایج این برآورد، جمعیت کل کشور در سال ١٤٠٠، حدود ٨٤میلیون و ٥٥‌هزار نفر محاسبه شده است که شامل ٤٢ میلیون و ٤٦٧‌هزار نفر مرد و ٤١ میلیون و ٥٨٨‌هزار نفر زن است. در سال ١٤٠٠ و بر اساس این برآورد ٦٣میلیون و ٨٧٦‌هزار نفر در نقاط شهری و ٢٠ میلیون و ١٧٩‌هزار نفر در نقاط روستایی ساکن بوده‌‌‌اند. همچنین تعداد کل خانوارهای کشور ٢٦ میلیون و ٣٨٤‌هزار خانوار برآورد شده که ٢٠ میلیون و ٣٧٦‌هزار خانوار در نقاط شهری و ٦ میلیون و ٨‌هزار خانوار هم در نقاط روستایی ساکن بوده‌‌‌اند. بر اساس این برآورد، شهرستان‌‌‌های تهران با ٩ میلیون و ٣٩‌هزار نفر، مشهد با سه میلیون و ٦١٩‌هزار نفر و اصفهان با دو میلیون و ١٧٨‌هزار نفر پرجمعیت‌‌‌ترین شهرستان‌‌‌های ایران در سال ١٤٠٠ به شمار می‌‌‌روند و در مقابل شهرستان‌‌‌های ابوموسی در استان هرمزگان با ٨ هزار، چوار در استان ایلام با ٩‌هزار و آرادان در استان سمنان با ١٢‌هزار نفر کم‌جمعیت‌‎ترین شهرستان‌‌‌های ایران بوده‌‌‌اند. به گزارش سایت مرکز آمار ایران، برای انجام این برآورد، کارشناسان جمعیت‌شناسی، متخصصان نقشه و اطلاعات مکانی و طراحان سیستم و خدمات نرم‌افزاری مرکز آمار ایران همکاری داشته‌‌‌اند و نتایج این برآورد پس از اعمال نظرات و پیشنهادهای کارشناسان آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌‌‌ریزی ٣١ استان نهایی شد. علاقه‌‌‌مندان برای اطلاع از جزئیات این برآورد می‌توانند به سایت مرکز آمار ایران به نشانی

  • دنیای اقتصاد

شماره خبر: ۳۸۶۷۳۸

پژوهشگران ارجمند! برای درک نزدیک به واقعیت یک پدیده مشخص، اسناد و مدارک غیر قابل تردید لازم است. ولی متأسفانه مؤسسات آماری همه کشورها در خدمت منافع دولت‌هاشان آمارهای سالانه خود را منتشر میکنند.لذا این آمارها دستکاری شده‌اند. به ویژه آمارهای رژیم جمهوری اسلامی، جعلی هستند.از این رو بهتر آن است که شما پژوهشگر محترم ، آمارهای تدوین شده در ایران را در قیاس با هم مورد استفاده قرار دهید. آمارهای این سایت، امکان قیاس را برای شما فراهم آورده است.

  • نمایش تعداد مطالب 83663
 پژوهشگران را با ارسال آمارهای درست خود یاری کنید